Til hovedinnhold

Chocolate chip cookies uten egg og melk

30 min
9 varer
86
Sjokoladecookies uten egg og melk

Perfekte småkaker, som både passer for veganere og egg- og melkeallergikere.
Kilde: Mari Hult. Foto: Nufsaid

Ingredienser

8
porsjoner
  • 1 dl brunt sukker
  • 0.5 dl sukker
  • 1.5 dl olje
  • 0.6 dl mandelmelk
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 0.5 ts salt
  • 4 dl hvetemel
  • 50 g sjokolade, vegansk

Slik gjør du:

  • 1 dl brunt sukker
  • 0.5 dl sukker
  • 1.5 dl olje
  • 0.6 dl mandelmelk
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 0.5 ts salt
  • 4 dl hvetemel
  • 50 g sjokolade, vegansk
Forvarm stekeovnen til 175 grader, og kle to stekebrett med bakepapir.
Bland sukker, olje og melk i en bolle. Rør det godt sammen, til det får en tyktflytende konsistens.
Ha i vaniljesukkeret.
Tilsett bakepulver og salt. Rør godt sammen.
Ha i hvetemelet, litt etter litt.
Hakk sjokoladen i små biter, og bland dem i røren til slutt.
Legg cookiesene ut på bakepapiret ved å bruke en spiseskje. Pass på at du har litt avstand mellom dem, de glir utover når de stekes.
Stek i åtte minutter, til kakene har fått en god, gyllen farge. Avkjøl på rist.
woman cooking

Bon appetit!

Forvarm stekeovnen til 175 grader, og kle to stekebrett med bakepapir.
Bland sukker, olje og melk i en bolle. Rør det godt sammen, til det får en tyktflytende konsistens.
Ha i vaniljesukkeret.
Tilsett bakepulver og salt. Rør godt sammen.
Ha i hvetemelet, litt etter litt.
Hakk sjokoladen i små biter, og bland dem i røren til slutt.
Legg cookiesene ut på bakepapiret ved å bruke en spiseskje. Pass på at du har litt avstand mellom dem, de glir utover når de stekes.
Stek i åtte minutter, til kakene har fått en god, gyllen farge. Avkjøl på rist.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?