Til hovedinnhold

Havreflarn

30 min
8 varer
83
Havreflarn

Av og til skal det bare en sprø småkake til for å gi festfølelsen til desserten. Disse variantene går både til bærdesserter, kremdesserter og is. 1 porsjon gir ca 25 havreflarn.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Foto: Jonas Haarr Friestad

Ingredienser

8
porsjoner
  • 75 g smør
  • 2 ss sirup, lys
  • 1 ss melk
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl sukker
  • 0.75 ts bakepulver
  • 1 sitronskall

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 75 g smør
  • 2 ss sirup, lys
  • 1 ss melk
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl sukker
  • 0.75 ts bakepulver
  • 1 sitronskall
1 porsjon gir ca 25 havreflarn.
Varm stekeovnen til 200 grader.
Smelt smøret i en kasserolle.
Tilsett de øvrige ingrediensene og rør til jevn masse.
Sett i klikker store som en fem-kroning på bakepapir på stekeovnsplate.
Stek i ca 5-10 minutter, eller til de er gylne og sprø.
woman cooking

Bon appetit!

1 porsjon gir ca 25 havreflarn.
Varm stekeovnen til 200 grader.
Smelt smøret i en kasserolle.
Tilsett de øvrige ingrediensene og rør til jevn masse.
Sett i klikker store som en fem-kroning på bakepapir på stekeovnsplate.
Stek i ca 5-10 minutter, eller til de er gylne og sprø.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?