Til hovedinnhold

Cannelloni

30 min
10 varer
687
Cannelloni

Lasagneplater kan brukes til mer enn bare lasagne. Server kjøtt- og ostefylte pastaruller til middag. Det er noe for hele familien!
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Synøve Dreyer

Ingredienser

8
porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 rødløk
  • 150 g spinat
  • 1 hvitløksfedd
  • 100 g kremost, mager
  • 2 ss parmesan
  • 1 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 6 plate(r) lasagneplater

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 rødløk
  • 150 g spinat
  • 1 hvitløksfedd
  • 100 g kremost, mager
  • 2 ss parmesan
  • 1 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 6 plate(r) lasagneplater
Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.
Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.
Skrell og skjær løken i tynne båter og skyll spinaten.
Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin. Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt.
Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form.
Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter.
woman cooking

Bon appetit!

Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.
Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.
Skrell og skjær løken i tynne båter og skyll spinaten.
Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin. Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt.
Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form.
Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?