Til hovedinnhold

Pasta Alfredo

30 min
7 varer
290
Pasta Alfredo

Det er typisk italiensk å være enkel – og god. Ta denne klassikeren, nesten uten ingredienser – likevel har vi lagt til to-tre fra den opprinnelige Pasta Alfredo. Denne enkle, men smaksrike pastaretten gikk gjerne under navnet pasta doppio burro, altså med dobbel dose smør.
Kilde: Adresseavisen. Foto: Vegard Eggen

Ingredienser

8
porsjoner
  • 4 hvitløksfedd
  • 2 ss smør
  • 3 dl fløte
  • salt og kvernet pepper
  • 20 g parmesan
  • 400 g pasta
  • persille

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 4 hvitløksfedd
  • 2 ss smør
  • 3 dl fløte
  • salt og kvernet pepper
  • 20 g parmesan
  • 400 g pasta
  • persille
Finhakk hvitløk.
Surr hvitløk i smøret i en gryte. Ha lav varme så det ikke blir brent.
Tilsett fløte og godt med salt og pepper.
La fløteblandingen koke uten lokk såpass lenge at det blir litt «seigt»..
Tilsett ferskrevet parmesan.
Kok pasta al dente, ha oppi sausen og rør godt.
Rør inn hakket persille.
Server umiddelbart med revet parmesan og kvernet pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Finhakk hvitløk.
Surr hvitløk i smøret i en gryte. Ha lav varme så det ikke blir brent.
Tilsett fløte og godt med salt og pepper.
La fløteblandingen koke uten lokk såpass lenge at det blir litt «seigt»..
Tilsett ferskrevet parmesan.
Kok pasta al dente, ha oppi sausen og rør godt.
Rør inn hakket persille.
Server umiddelbart med revet parmesan og kvernet pepper.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?