Til hovedinnhold

Kyllingsalat

30 min
6 varer
17
Kyllingsalat

Det beste på kyllingen er låret. Du har kanskje ikke spist det som dette?
Kilde: Adresseavisen. Foto: Richard Sagen

Ingredienser

8
porsjoner
  • 2 kyllinglår
  • salat, assortert
  • olivenolje
  • hvitvinseddik
  • 8 cherrytomater
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 2 kyllinglår
  • salat, assortert
  • olivenolje
  • hvitvinseddik
  • 8 cherrytomater
  • salt og kvernet pepper
Sett stekeovnen på 180 grader.
Riv av skinnet på kyllinglårene.
Legg det helt flatt med bakepapir under på en stekeplate. Krydre med salt og pepper, legg bakepapir også oppå og så noe tungt som presser alt godt ned. Bak i ovnen i cirka en halv time.
Bein ut lårene og skjær kjøttet i litt store biter.
Brun lett i stekepanne med salt og pepper.
Bak i ovnen i de siste ti minuttene.
Skyll salat og la stå i isvann.
La vannet renne av og fordel på tallerknene.
Skjær tomater i to og ha på, sammen med bitene av kyllingkjøtt.
Bryt biter av «skinn-chipsene» og stikk dem på toppen.
Skvett over litt olivenolje og litt mindre eddik, dryss ørlite salt og kvern litt pepper helt på toppen.
woman cooking

Bon appetit!

Sett stekeovnen på 180 grader.
Riv av skinnet på kyllinglårene.
Legg det helt flatt med bakepapir under på en stekeplate. Krydre med salt og pepper, legg bakepapir også oppå og så noe tungt som presser alt godt ned. Bak i ovnen i cirka en halv time.
Bein ut lårene og skjær kjøttet i litt store biter.
Brun lett i stekepanne med salt og pepper.
Bak i ovnen i de siste ti minuttene.
Skyll salat og la stå i isvann.
La vannet renne av og fordel på tallerknene.
Skjær tomater i to og ha på, sammen med bitene av kyllingkjøtt.
Bryt biter av «skinn-chipsene» og stikk dem på toppen.
Skvett over litt olivenolje og litt mindre eddik, dryss ørlite salt og kvern litt pepper helt på toppen.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?