Til hovedinnhold

Kyllingsalat med sukkererter og pinjekjerner

30 min
8 varer
87
Kyllingsalat med sukkererter og pinjekjerner

Din egen kyllingsalat komponerer du enkelt fordi omtrent alt passer til kylling. Server salaten med deilig brød.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Synøve Dreyer

Ingredienser

8
porsjoner
  • 4 kyllingfilet
  • 0.5 l kyllingbuljong, utblandet
  • 4 stangselleri
  • 1 sikorisalat, endiv
  • 1 grønn paprika
  • 100 g spinat
  • 1 salat, grønn lollo
  • 0.5 dl pinjekjerner

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 4 kyllingfilet
  • 0.5 l kyllingbuljong, utblandet
  • 4 stangselleri
  • 1 sikorisalat, endiv
  • 1 grønn paprika
  • 100 g spinat
  • 1 salat, grønn lollo
  • 0.5 dl pinjekjerner
Kok opp kyllingbuljongen og legg i kyllingfiletene. La dem trekke i buljongen i ca. 10-12 minutter.
Avkjøl.
Når kjøttet er kaldt, bruk fingrene og trekk det fra hverandre i passe biter etter fibrene i kjøttet.
Finsnitt stilkselleri og endiviesalat.
Del paprika i passe store biter.
Vask og tørk spinat og lollosalat, og riv i mindre biter.
Sukkerertene deles over i to.
Bland alle ingrediensene til salaten sammen.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp kyllingbuljongen og legg i kyllingfiletene. La dem trekke i buljongen i ca. 10-12 minutter.
Avkjøl.
Når kjøttet er kaldt, bruk fingrene og trekk det fra hverandre i passe biter etter fibrene i kjøttet.
Finsnitt stilkselleri og endiviesalat.
Del paprika i passe store biter.
Vask og tørk spinat og lollosalat, og riv i mindre biter.
Sukkerertene deles over i to.
Bland alle ingrediensene til salaten sammen.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?