Til hovedinnhold

Marinerte scampi

1 h
5 varer
197
Marinerte scampi

Marinerte scampi passer både på tapasbordet, i salater eller bare som snacks med en god dressing eller saus ved siden.
Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Foto: Felix Laate

Ingredienser

8
porsjoner
  • 500 g scampi, rå
  • 30 g ingefær
  • 1 rød chili
  • 3 hvitløksfedd
  • 3 dl olje

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g scampi, rå
  • 30 g ingefær
  • 1 rød chili
  • 3 hvitløksfedd
  • 3 dl olje
Skrell og rens scampiene.
Skrell og finhakk hvitløk og ingefær.
Rens chili og skjær i ringer.
Ha chili, hvitløk og ingefær i en bolle sammen med oljen.
Legg i scampiene og la de marineres i noen timer.
Steikes i varm panne til de blir gylne (rød-oransje) i fargen.
woman cooking

Bon appetit!

Skrell og rens scampiene.
Skrell og finhakk hvitløk og ingefær.
Rens chili og skjær i ringer.
Ha chili, hvitløk og ingefær i en bolle sammen med oljen.
Legg i scampiene og la de marineres i noen timer.
Steikes i varm panne til de blir gylne (rød-oransje) i fargen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?