Til hovedinnhold

Tunfisksalat med kidneybønner og rødløk

30 min
6 varer
44
Tunfisksalat med kidneybønner og rødløk

Sunn og næringsrik salat med bønner og tunfisk. Server med nysteikt brød.
Kilde: Aftenposten. Foto:Trygve Indrelid

Ingredienser

8
porsjoner
  • 400 g røde bønner
  • 200 g tunfisk, vann
  • 1 rødløk
  • 1.5 dl olivenolje
  • 1 sitron
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 400 g røde bønner
  • 200 g tunfisk, vann
  • 1 rødløk
  • 1.5 dl olivenolje
  • 1 sitron
  • salt og kvernet pepper
Skyll bønnene og la de renne godt av.
La tunfisken renne av.
Skrell og finhakk rødløk.
Riv skallet på sitronen og press ut saften.
Bland alle ingrediensene godt sammen med en gaffel, slik at tunfisken fordeles godt.
Smak til med salt og pepper.
Server med godt brød.
Får du noe til overs kan du lage et utrolig godt pålegg ved å mose bønneblandingen sammen med litt majones.
woman cooking

Bon appetit!

Skyll bønnene og la de renne godt av.
La tunfisken renne av.
Skrell og finhakk rødløk.
Riv skallet på sitronen og press ut saften.
Bland alle ingrediensene godt sammen med en gaffel, slik at tunfisken fordeles godt.
Smak til med salt og pepper.
Server med godt brød.
Får du noe til overs kan du lage et utrolig godt pålegg ved å mose bønneblandingen sammen med litt majones.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?