Til hovedinnhold

Bringebærsaus med rødvin

30 min
4 varer
12
Bringebærsaus med rødvin

Denne blir like god på frosne som friske bær. Servér lun eller avkjølt til is, dessert eller ostekake.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Ingredienser

8
porsjoner
  • 200 g bringebær
  • 75 g sukker
  • 75 ml rødvin
  • 1 sitron

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g bringebær
  • 75 g sukker
  • 75 ml rødvin
  • 1 sitron
Riv sitronskall, kun det gule.
Kok opp sukker og rødvin med sitronskall.
Tilsett bringebær (friske eller frosne) og kok i 3-4 minutter.
Press massen gjennom en sikt. Smak til med sukker.
woman cooking

Bon appetit!

Riv sitronskall, kun det gule.
Kok opp sukker og rødvin med sitronskall.
Tilsett bringebær (friske eller frosne) og kok i 3-4 minutter.
Press massen gjennom en sikt. Smak til med sukker.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?