Til hovedinnhold

Ravioli med krabbe

30 min
11 varer
45
Ravioli med krabbe

Hva sier du til ravioli med krabbe?

Når høsten for alvor har gjort sitt inntog, kan det være riktig så behagelig å mure seg inne med deilig mat. Prøv denne oppskriften på ravioli med krabbe, gressløksmør og grapefrukt.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stykker lasagneplater, lasagneplater
  • salt
  • 250 g krabbe, renset, helst klokjøtt
  • 1.5 ts estragon, frisk eller syltet, hakket
  • 1 ss smør
  • 0.5 stk grapefrukt, rød
  • spirer, til pynt (kan sløyfes)

Saus

  • 150 g smør, i terninger
  • salt
  • pepper, kvernet, etter smak
  • 0.5 dl fløte
  • 2 ss sjalottløk, finhakket
  • 4 ss gressløk, finhakket

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stykker lasagneplater, lasagneplater
  • salt
  • 250 g krabbe, renset, helst klokjøtt
  • 1.5 ts estragon, frisk eller syltet, hakket
  • 1 ss smør
  • 0.5 stk grapefrukt, rød
  • spirer, til pynt (kan sløyfes)

Saus

  • 150 g smør, i terninger
  • salt
  • pepper, kvernet, etter smak
  • 0.5 dl fløte
  • 2 ss sjalottløk, finhakket
  • 4 ss gressløk, finhakket
Kok lasagneplatene i lettsaltet vann. Avkjøl de kokte platene i en stor bolle med kaldt vann.
Skjær eller stikk ut to sirkler (ca. 10 cm i diameter) av hver plate.
Skjær av skallet på grapefrukten og skjær ut hinnefrie fileter. Skjær filetene i små biter.
Ha sjalottløken til sausen i en liten kasserolle, tilsett fløten og kok opp. Visp inn 3-4 smørterninger. Når smøret har jevnet seg med fløten, tilsetter du 3-4 smørterninger til mens du hele tiden visper.
Fortsett slik til du har vispet inn alt smøret og sausen har fått en fyldig konsistens. Smak sausen til med salt og pepper.
Hold sausen varm, men pass på så den ikke koker for da kan den skille seg. Tilsett gressløk rett før servering.
Varm krabbekjøttet med 1 ss smør. Smak til med pepper og salt om nødvendig. Tilsett estragon.
Varm pastasirklene i litt vann. Legg en sirkel på hver tallerken. Fordel krabbefyllet midt på pastaen og legg på siste pastasirkel som et lokk.
Øs over saus og pynt med grapefruktbiter.
woman cooking

Bon appetit!

Kok lasagneplatene i lettsaltet vann. Avkjøl de kokte platene i en stor bolle med kaldt vann.
Skjær eller stikk ut to sirkler (ca. 10 cm i diameter) av hver plate.
Skjær av skallet på grapefrukten og skjær ut hinnefrie fileter. Skjær filetene i små biter.
Ha sjalottløken til sausen i en liten kasserolle, tilsett fløten og kok opp. Visp inn 3-4 smørterninger. Når smøret har jevnet seg med fløten, tilsetter du 3-4 smørterninger til mens du hele tiden visper.
Fortsett slik til du har vispet inn alt smøret og sausen har fått en fyldig konsistens. Smak sausen til med salt og pepper.
Hold sausen varm, men pass på så den ikke koker for da kan den skille seg. Tilsett gressløk rett før servering.
Varm krabbekjøttet med 1 ss smør. Smak til med pepper og salt om nødvendig. Tilsett estragon.
Varm pastasirklene i litt vann. Legg en sirkel på hver tallerken. Fordel krabbefyllet midt på pastaen og legg på siste pastasirkel som et lokk.
Øs over saus og pynt med grapefruktbiter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?