Til hovedinnhold

Torsk med tapenade

30 min
6 varer
17
Torsk med tapenade

En herlig forrrett som selvsagt kan lages som en hovedrett også. Den sprø spekeskinken passer perfekt til hvit fisk.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Mari Svenningsen

Ingredienser

8
porsjoner
  • 200 g torskefilet
  • 2 ss olivenolje
  • 4 skive(r) spekeskinke
  • 30 g tapenade
  • 30 g ruccolasalat
  • 4 godt brød, skive

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g torskefilet
  • 2 ss olivenolje
  • 4 skive(r) spekeskinke
  • 30 g tapenade
  • 30 g ruccolasalat
  • 4 godt brød, skive
Del fisken i like deler, like mange som antall porsjoner. Skyll godt av fiskeskivene, og tørk dem med kjøkkenpapir.
Varm halvparten av oljen i en panne, og stek fisken i to minuter på hver side.
Stek skinkeskivene i en panne til de blir sprø.
Stikk ut fire rundinger av brødskivene, og stek brødrundingene i en panne med resten av olivenoljen. De skal bli gylne på begge sider.
Anrett rundingene på fire små tallerkener. Legg på ruccolasalat, torsk, tapenade og skinke.
woman cooking

Bon appetit!

Del fisken i like deler, like mange som antall porsjoner. Skyll godt av fiskeskivene, og tørk dem med kjøkkenpapir.
Varm halvparten av oljen i en panne, og stek fisken i to minuter på hver side.
Stek skinkeskivene i en panne til de blir sprø.
Stikk ut fire rundinger av brødskivene, og stek brødrundingene i en panne med resten av olivenoljen. De skal bli gylne på begge sider.
Anrett rundingene på fire små tallerkener. Legg på ruccolasalat, torsk, tapenade og skinke.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?