Til hovedinnhold

Fiskepudding

1 h
5 varer
48
Fiskepudding

Fiskepudding er god hverdagsmat. Prøv denne oppskriften på fiskepudding med egg.
Kilde: Fædrelandsvennen Foto: Tore-André Baardsen

Ingredienser

8
porsjoner
  • 1 kg torskefilet
  • melk
  • 2 ss potetmel
  • salt
  • 1 egg

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 kg torskefilet
  • melk
  • 2 ss potetmel
  • salt
  • 1 egg
Fyll en langpanne med vann og sett den i stekeovnen. Forvarm ovnen til 200 grader.
Skjær fiskefileten i mindre biter, kjør dem i kjøkkenmaskinen sammen med potetmel og litt melk. Pass på at farsen ikke blir for bløt.
Når farsen ser grei ut, har du i salt (- litt mer enn du tror.) Ha også i et egg og rikelig med muskatnøtt.
Hell farsen over i en brødform. Sett formen i vannbadet og stek i ca 45 minutter.
Server med dampede grønnsaker.
woman cooking

Bon appetit!

Fyll en langpanne med vann og sett den i stekeovnen. Forvarm ovnen til 200 grader.
Skjær fiskefileten i mindre biter, kjør dem i kjøkkenmaskinen sammen med potetmel og litt melk. Pass på at farsen ikke blir for bløt.
Når farsen ser grei ut, har du i salt (- litt mer enn du tror.) Ha også i et egg og rikelig med muskatnøtt.
Hell farsen over i en brødform. Sett formen i vannbadet og stek i ca 45 minutter.
Server med dampede grønnsaker.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?