Til hovedinnhold

Sei med asiatisk vri

1 h
12 varer
51
Sei med asiatisk vri

Sliter du med å få barna til å spise fisk, bør du prøve vår sei med asiatisk vri. Dette er en fiskemiddag med masse god smak!. Det er nemlig ofte litt enklere å få barna til å spise hvis fisken er tilberedt på en enkel og litt annerledes måte. Doble oppskriften hvis dette skal serveres som hovedrett.
Kilde: Aftenposten

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g seifilet
  • 3 stk vårløk
  • 15 stk sukkererter
  • 2 ts ingefær
  • 0.5 stk rød chili
  • 0.5 stk sitrongress
  • 2 ss chilisaus, søt
  • 2 ss søt soyasaus, kecap manis
  • 1 ss sukker
  • 4 ss cashewnøtter
  • 1 ss fiskesaus, asiatisk
  • 2 ss limesaft

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 400 g seifilet
  • 3 stk vårløk
  • 15 stk sukkererter
  • 2 ts ingefær
  • 0.5 stk rød chili
  • 0.5 stk sitrongress
  • 2 ss chilisaus, søt
  • 2 ss søt soyasaus, kecap manis
  • 1 ss sukker
  • 4 ss cashewnøtter
  • 1 ss fiskesaus, asiatisk
  • 2 ss limesaft
Del fisken i fire stykker.
Hakk vårløk og sukkererter.
Skrell og finriv ingefær.
Skjær chili i tynne skiver.
Bruk nederste del av sitrongresset og finhakk det.
Ha chilisaus og kecap manis i en pose. Legg i fisken og la det marineres en time.
Strø sukker på fiskebitene og stek dem på to sider slik at de får en karamellisert overflate. De skal ikke være gjennomstekte.
Bland og fordel alt det andre, unntatt limesaft, i formene.
Legg på fisken og stek på 220 grader i rundt seks minutter.
Drypp over limesaft før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Del fisken i fire stykker.
Hakk vårløk og sukkererter.
Skrell og finriv ingefær.
Skjær chili i tynne skiver.
Bruk nederste del av sitrongresset og finhakk det.
Ha chilisaus og kecap manis i en pose. Legg i fisken og la det marineres en time.
Strø sukker på fiskebitene og stek dem på to sider slik at de får en karamellisert overflate. De skal ikke være gjennomstekte.
Bland og fordel alt det andre, unntatt limesaft, i formene.
Legg på fisken og stek på 220 grader i rundt seks minutter.
Drypp over limesaft før servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?