Til hovedinnhold

Fransk lakseform

30 min
9 varer
108
Fransk lakseform

Kjapp fisk i form: Laks, purre og epler i fløtesaus med sennep.
Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter/Bård Ek

Ingredienser

8
porsjoner
  • 800 g poteter
  • 500 g laksefilet
  • 1 ts salt
  • 1 purreløk
  • 2 eple
  • 3 dl matfløte
  • 2 ts sennep, fransk
  • olje
  • grønnsaker, diverse

Slik gjør du:

  • 800 g poteter
  • 500 g laksefilet
  • 1 ts salt
  • 1 purreløk
  • 2 eple
  • 3 dl matfløte
  • 2 ts sennep, fransk
  • olje
  • grønnsaker, diverse
Forvarm stekeovn til 225 °C.
Kok poteter og evt. andre grønnsaker.
Skjær laksen i 2 x 2 cm store biter.
Krydre fisken med salt. Skjær purren i skiver og eplene i terninger. Legg alt i en smurt ildfast form.
Bland matfløte og sennep. Hell dette over fisken.
Stek formen midt i ovnen ved 225 °C i 15 minutter.
Server med kokte poteter.
Server gjerne også grønnsaker eller salat til.
woman cooking

Bon appetit!

Forvarm stekeovn til 225 °C.
Kok poteter og evt. andre grønnsaker.
Skjær laksen i 2 x 2 cm store biter.
Krydre fisken med salt. Skjær purren i skiver og eplene i terninger. Legg alt i en smurt ildfast form.
Bland matfløte og sennep. Hell dette over fisken.
Stek formen midt i ovnen ved 225 °C i 15 minutter.
Server med kokte poteter.
Server gjerne også grønnsaker eller salat til.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?