Til hovedinnhold

Kjøttspyd

1 h
8 varer
10
Kjøttspyd

En annerledes måte å bruke hverdagsfavoritten kjøttdeig på. Her er den også oppgradert med smakshjelp fra hvitløk og chili. Tilbehør kan være alt fra ovnsstekte poteter til ris eller couscous.
Kilde: Stavanger Aftenblad

Ingredienser

8
porsjoner
  • 500 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 0.5 chilipepper
  • 1 hvitløksfedd
  • 4 ss persille
  • 0.5 ts pepper
  • 1 ts kanel, malt
  • olje

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 500 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 0.5 chilipepper
  • 1 hvitløksfedd
  • 4 ss persille
  • 0.5 ts pepper
  • 1 ts kanel, malt
  • olje
Legg spydene i kaldt vann en times tid før bruk.
Rør kjøttdeigen seig med saltet, i kjøkkenmaskin eller for hånd.
Fjern hinner og frø i chili og finhakk. Finhakk også hvitløk og persille. Bland alt i kjøttfarsen. Rør inn pepper og kanel.
Form avlange boller som tres på trespyd.
Varm olje i panne. Stek kjøttspydene gylne på alle sider.
woman cooking

Bon appetit!

Legg spydene i kaldt vann en times tid før bruk.
Rør kjøttdeigen seig med saltet, i kjøkkenmaskin eller for hånd.
Fjern hinner og frø i chili og finhakk. Finhakk også hvitløk og persille. Bland alt i kjøttfarsen. Rør inn pepper og kanel.
Form avlange boller som tres på trespyd.
Varm olje i panne. Stek kjøttspydene gylne på alle sider.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?