Til hovedinnhold

Klassisk raclette

1 h
4 varer
10
Klassisk raclette

Å sitte lenge rundt bordet med god mat og gode venner en høstkveld er koselig! Og ved slike anledninger er raclette et godt alternativ til kosemat.
Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Ingredienser

8
porsjoner
  • 400 g raclette
  • 8 mandelpotet
  • småløk
  • sylteagurk

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 400 g raclette
  • 8 mandelpotet
  • småløk
  • sylteagurk
Kok potetene.
Skjær osten i 2-3 mm tykke skiver. Legg osten i de små 'pannene' i raclettejernet og varm til den smelter.
Server osten med nykokte poteter, sølvløk og sylteagurk i skiver.
woman cooking

Bon appetit!

Kok potetene.
Skjær osten i 2-3 mm tykke skiver. Legg osten i de små 'pannene' i raclettejernet og varm til den smelter.
Server osten med nykokte poteter, sølvløk og sylteagurk i skiver.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?