Remulade
10 min
8 varer
37
Silje Sandberg
Remulade er egentlig en smaksatt majones og er litt syrligere i smaken. Hjemmelaget remulade lager du med andre ord ganske enkelt selv med blant annet majones, kapers, sennep og sylteagurk.
Ingredienser
8
porsjoner
- 200 g majones
- 3 ss crème fraîche
- 2 ss dijonsennep
- 1 ss kapers, finhakket
- 2 ss sylteagurk, finhakket
- 1 stk sjalottløk, finhakket
- 1 håndfull bladpersille, finhakket
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 200 g majones
- 3 ss crème fraîche
- 2 ss dijonsennep
- 1 ss kapers, finhakket
- 2 ss sylteagurk, finhakket
- 1 stk sjalottløk, finhakket
- 1 håndfull bladpersille, finhakket
- salt og kvernet pepper
Bland majones, crème fraîche og sennep.
Tilsett finhakket kapers, sylteagurk, sjalottløk og bladpersille. Smak til med salt og pepper.

Bon appetit!
Bland majones, crème fraîche og sennep.
Tilsett finhakket kapers, sylteagurk, sjalottløk og bladpersille. Smak til med salt og pepper.