Til hovedinnhold

Grønn ertepuré

30 min
6 varer
20
Grønn ertepuré

Kilde: Karl Erik Pallesen for dinmat.

Ingredienser

8
porsjoner
  • 350 g erter, frosne
  • 1 l vann
  • 3 ss salt
  • 4 ss kraft
  • 50 g meierismør
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 350 g erter, frosne
  • 1 l vann
  • 3 ss salt
  • 4 ss kraft
  • 50 g meierismør
  • salt og kvernet pepper
Kok opp vann og salt. Ha i ertene og kok de i ca. 5-6 min.
Sil av kokevannet.
Tilsett litt av kokevannet fra fisken i ertene. Kjør dette sammen med en stavmikser. Tilsett smør og kjør litt til.
Smak til med salt og pepper.
Server forretten på tallerkener. Start med å legge ertepureén nederst, legg fiskestykket oppå og dander med løksmøret rundt. Pynt med friske urter.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp vann og salt. Ha i ertene og kok de i ca. 5-6 min.
Sil av kokevannet.
Tilsett litt av kokevannet fra fisken i ertene. Kjør dette sammen med en stavmikser. Tilsett smør og kjør litt til.
Smak til med salt og pepper.
Server forretten på tallerkener. Start med å legge ertepureén nederst, legg fiskestykket oppå og dander med løksmøret rundt. Pynt med friske urter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?