Til hovedinnhold

Sandefjordsmør

30 min
6 varer
33
Sandefjordsmør

Fantastisk god og veldig enkel saus, som er en selvfølge til kokt torsk og laks.
Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Foto: Eva Brænd

Ingredienser

8
porsjoner
  • 1.5 dl kremfløte
  • 100 g smør
  • 1 sitron
  • salt
  • hvit pepper
  • 3 ss bladpersille

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 1.5 dl kremfløte
  • 100 g smør
  • 1 sitron
  • salt
  • hvit pepper
  • 3 ss bladpersille
Kok opp fløten, og reduser til halv mengde.
Pisk inn små terninger med smør. Fortsett til alt smøret er pisket inn. Pass på at det ikke koker underveis, men at temperaturen ligger oppunder kokepunktet.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper og tilsett finhakket bladpersille.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp fløten, og reduser til halv mengde.
Pisk inn små terninger med smør. Fortsett til alt smøret er pisket inn. Pass på at det ikke koker underveis, men at temperaturen ligger oppunder kokepunktet.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper og tilsett finhakket bladpersille.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?