Til hovedinnhold

Tyttebærsaus til reinsdystek

1 h
7 varer
5
Tyttebærsaus til reinsdystek

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Astrid Hals

Ingredienser

8
porsjoner
  • 5 dl kraft
  • 2 ss hvetemel
  • 0.5 dl vann
  • 1 dl crème fraîche
  • 3 ss tyttebærsyltetøy
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 dl kraft
  • 2 ss hvetemel
  • 0.5 dl vann
  • 1 dl crème fraîche
  • 3 ss tyttebærsyltetøy
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper
'Sil kraften etter steken og lag saus ved å jevne den med hvetemel utrørt i kaldt vann. La småkoke i minst 5 minutter.
Rør inn crème fraîche og tyttebær. Smak til med salt og pepper.
Serveres med stekt sopp, kokte sukkererter og stekte poteter.
Tips: Her finner du oppskrift på
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe'
woman cooking

Bon appetit!

'Sil kraften etter steken og lag saus ved å jevne den med hvetemel utrørt i kaldt vann. La småkoke i minst 5 minutter.
Rør inn crème fraîche og tyttebær. Smak til med salt og pepper.
Serveres med stekt sopp, kokte sukkererter og stekte poteter.
Tips: Her finner du oppskrift på
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe
• potetstappe'
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?