Til hovedinnhold

Ertepuré til torsk med ingefærerter

30 min
6 varer
5
Ertepuré til torsk med ingefærerter

Lettsaltet torsk servert med sennep- og sitronsaus og en ertepuré med ingefær
Kilde: Aftenposten

Ingredienser

8
porsjoner
  • 300 g erter, frosne
  • 2 ss smør
  • 4 ss vann
  • 2 ts ingefær
  • 2 hjertesalat
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 300 g erter, frosne
  • 2 ss smør
  • 4 ss vann
  • 2 ts ingefær
  • 2 hjertesalat
  • salt og kvernet pepper
Ha de frosne ertene i en kjele, hell på varmt vann fra springen og la ertene tine et halvt minutt.
Hell av vannet og erstatt det med rundt 4 ss kaldt vann, avhengig av hvor stor kjelen er. Ha i finahkket ingefær og kok opp.
La det koke en kort stund, til vannet er fordampet og ertene møre.
Mos ertene halvveis med en stor skje, eller bruk en stavmikser forsiktig til det blir en grov puré. Smak til med salt og pepper.
Hakk hjertesalaten og rør inn i ertepureen rett før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Ha de frosne ertene i en kjele, hell på varmt vann fra springen og la ertene tine et halvt minutt.
Hell av vannet og erstatt det med rundt 4 ss kaldt vann, avhengig av hvor stor kjelen er. Ha i finahkket ingefær og kok opp.
La det koke en kort stund, til vannet er fordampet og ertene møre.
Mos ertene halvveis med en stor skje, eller bruk en stavmikser forsiktig til det blir en grov puré. Smak til med salt og pepper.
Hakk hjertesalaten og rør inn i ertepureen rett før servering.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?