Til hovedinnhold

Fyll til marsipankake

1 h
4 varer
5
Fyll til marsipankake

Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter (tekst). Mari Svenningsen (foto)

Ingredienser

8
porsjoner
  • 7 dl kremfløte
  • 2 ss bringebær
  • 100 g melis
  • 5 ss bringebærsyltetøy

Slik gjør du:

  • 7 dl kremfløte
  • 2 ss bringebær
  • 100 g melis
  • 5 ss bringebærsyltetøy
Visp halvparten kremfløten til luftig krem. Rør forsiktig inn melis sammen med bærene.
Del sukkerbrødet i to.
Dynk kaken med melk og smør syltetøy på den nederste delen.
Fordel kremen med bærene på kaken, og legg på den øverste kakedelen.
Visp siste del av kremfløten til luftig krem og fordel den oppå og rundt kantene på kaken.
woman cooking

Bon appetit!

Visp halvparten kremfløten til luftig krem. Rør forsiktig inn melis sammen med bærene.
Del sukkerbrødet i to.
Dynk kaken med melk og smør syltetøy på den nederste delen.
Fordel kremen med bærene på kaken, og legg på den øverste kakedelen.
Visp siste del av kremfløten til luftig krem og fordel den oppå og rundt kantene på kaken.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?