Til hovedinnhold

Koking av New York bagels

1 h
4 varer
7
Koking av New York bagels

Ingredienser

8
porsjoner
  • 5 l vann
  • 1 ss sukker
  • egg, til pensling
  • valmuefrø, eller sesamfrø

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 l vann
  • 1 ss sukker
  • egg, til pensling
  • valmuefrø, eller sesamfrø
Kok opp vannet i en kasserolle og ha i sukkeret.
Legg i deigkringlene, noen få om gangen. Kok dem et par minutter på hver side.
Flytt de forkokte bagelsene over på bakebrett på smurt plate eller bakepapir.
Hvis du ønsker gyllen overflate, pensle med sammenpisket egg.
Dryss eventuelt med sesamfrø eller valmuefrø. Frøene vil henge på selv uten eggepensling siden kringlene er våte etter kokingen.
Stek dem ved 200 grader 25-30 minutter til de er gylne på overflaten.
Avkjøl på rist.
Bagels kan fryses.
Du kan også oppbevare den knadde deigen i kjøleskapet opptil ett døgn før du koker og steker bagelsene.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp vannet i en kasserolle og ha i sukkeret.
Legg i deigkringlene, noen få om gangen. Kok dem et par minutter på hver side.
Flytt de forkokte bagelsene over på bakebrett på smurt plate eller bakepapir.
Hvis du ønsker gyllen overflate, pensle med sammenpisket egg.
Dryss eventuelt med sesamfrø eller valmuefrø. Frøene vil henge på selv uten eggepensling siden kringlene er våte etter kokingen.
Stek dem ved 200 grader 25-30 minutter til de er gylne på overflaten.
Avkjøl på rist.
Bagels kan fryses.
Du kan også oppbevare den knadde deigen i kjøleskapet opptil ett døgn før du koker og steker bagelsene.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?