Til hovedinnhold

Sjokoladefondue med frisk frukt og bær

15 min
3 varer
114
Sjokoladefondue med frisk frukt og bær

Hva er vel bedre (og mer sensuelt) enn smeltet sjokolade og frisk frukt?

Ingredienser

2
porsjoner
  • 300 g mørk sjokolade
  • 1.5 dl fløte
  • jordbær, og oppdelt frukt etter ønske

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g mørk sjokolade
  • 1.5 dl fløte
  • jordbær, og oppdelt frukt etter ønske
Finhakk sjokoladen. Kok opp fløten i en liten kasserolle. Trekk kasserollen til side og rør inn sjokoladen. Rør til sjokoladeblandingen blir helt glatt og fin.
Hell sjokoladen over i en pen skål/bolle som tåler varme. Server sjokoladefonduen med friske bær og/eller oppdelt frukt.
Sett gjerne sjokoladen over en «sausevarmer» eller underdelen til et «fonduesett» slik at den holder seg varm. Rør om med jevne mellomrom. Dypp i vei.
woman cooking

Bon appetit!

Finhakk sjokoladen. Kok opp fløten i en liten kasserolle. Trekk kasserollen til side og rør inn sjokoladen. Rør til sjokoladeblandingen blir helt glatt og fin.
Hell sjokoladen over i en pen skål/bolle som tåler varme. Server sjokoladefonduen med friske bær og/eller oppdelt frukt.
Sett gjerne sjokoladen over en «sausevarmer» eller underdelen til et «fonduesett» slik at den holder seg varm. Rør om med jevne mellomrom. Dypp i vei.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?