Til hovedinnhold

Yoghurt-is med honning og rørte bringebær

4 h
5 varer
456
Frossen yoghurt-is med honning og rørte bringebær

Yoghurt-is med honning og rørte bringebær er en enkel og knallgod dessert som passer til både hverdags og fest. Hvis du ikke finner friske bær i butikken, kan du bytte dem ut med frosne bær. En kurv friske bær tilsvarer en pose frosne bær.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 6 dl yoghurt naturell, gresk eller tyrkisk, ca. 10% fett
  • 1 dl honning, flytende, akasie
  • 1 kurv bringebær, gjerne mer
  • 1 stk vaniljestang, kun frøene
  • sukker, eller melis

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 dl yoghurt naturell, gresk eller tyrkisk, ca. 10% fett
  • 1 dl honning, flytende, akasie
  • 1 kurv bringebær, gjerne mer
  • 1 stk vaniljestang, kun frøene
  • sukker, eller melis
Visp sammen yoghurt og honning.
Frys blandingen i en iskremmaskin eller i fryseren. I fryseren er det viktig med hyppige omrøringer for best mulig resultat.
Mos bærene sammen med vanilje og litt sukker eller melis etter eget ønske og smak.
Server den frosne yoghurten toppet med rørte bær, eller bland de rørte bærene raskt sammen med den frosne yoghurten.
Yoghurtisen bør spises nylaget da den blir veldig hard hvis den blir stående lenge i fryseren.
woman cooking

Bon appetit!

Visp sammen yoghurt og honning.
Frys blandingen i en iskremmaskin eller i fryseren. I fryseren er det viktig med hyppige omrøringer for best mulig resultat.
Mos bærene sammen med vanilje og litt sukker eller melis etter eget ønske og smak.
Server den frosne yoghurten toppet med rørte bær, eller bland de rørte bærene raskt sammen med den frosne yoghurten.
Yoghurtisen bør spises nylaget da den blir veldig hard hvis den blir stående lenge i fryseren.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?