Til hovedinnhold

Peanøttcrisp med melkesjokolade

1 h 30 min
6 varer
627
Peanøttcrisp med melkesjokolade

Sjokolade, salte peanøtter og knasende sprø rice crispies: Dette er en kjempeenkel godbit for alle sjokoladeelskere der ute.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 dl sukker
  • 2 dl sirup
  • 350 g peanøttsmør, grov variant
  • 6 dl rice crispies, evt. knust Ritz-kjeks eller corn flakes
  • 200 g melkesjokolade
  • 0.5 dl peanøtter, salte, grovhakkede, til pynt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 dl sukker
  • 2 dl sirup
  • 350 g peanøttsmør, grov variant
  • 6 dl rice crispies, evt. knust Ritz-kjeks eller corn flakes
  • 200 g melkesjokolade
  • 0.5 dl peanøtter, salte, grovhakkede, til pynt
Kle en firkantet form, ca. 20 x 20 cm, med bakepapir.
Bland peanøttsmør, sirup og sukker i en kasserolle. Varm opp blandingen til alt har smeltet godt sammen (blandingen skal helst ikke koke). Bland inn rice crispies og rør det godt sammen. Hell alt over i formen og trykk blandingen jevnt utover.
Smelt sjokolade over vannbad og bre den jevnt utover bunnen. Dryss over peanøtter og sett kaken til avkjøling i kjøleskap. Del peanøttcrispen i små stykker før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Kle en firkantet form, ca. 20 x 20 cm, med bakepapir.
Bland peanøttsmør, sirup og sukker i en kasserolle. Varm opp blandingen til alt har smeltet godt sammen (blandingen skal helst ikke koke). Bland inn rice crispies og rør det godt sammen. Hell alt over i formen og trykk blandingen jevnt utover.
Smelt sjokolade over vannbad og bre den jevnt utover bunnen. Dryss over peanøtter og sett kaken til avkjøling i kjøleskap. Del peanøttcrispen i små stykker før servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?