Til hovedinnhold

Mats Møller Dæhlis favoritt: Omelett før trening

10 min
9 varer
267
Mats Møller Dæhlis favoritt: Omelett før trening

Dette ble favoritten til Mats de første ukene i Cardiff, skriver mor og kokebokforfatter Mette Møller om oppskriften.

God toast smaker godt til, som ristet grovbrød med litt smør.
Tips: Synes du rødløk gir litt skarp smak, så bruk heller litt hakket vårløk eller purre.

Oppskriften og foto er hentet fra boken «Fotballmat» av Mette Møller.

Ingredienser

2
porsjoner
  • 0.5 stk rødløk
  • kokt skinke, eller røkt
  • 4 stk egg
  • 4 ss vann, eller melk
  • 1 klype salt
  • smør
  • 2 ss bladpersille, hakket
  • gulost, i skiver
  • pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 0.5 stk rødløk
  • kokt skinke, eller røkt
  • 4 stk egg
  • 4 ss vann, eller melk
  • 1 klype salt
  • smør
  • 2 ss bladpersille, hakket
  • gulost, i skiver
  • pepper
Skjær rødløken i tynne ringer og skinken i strimler.
Pisk sammen egg, vann/melk og salt. Stek omeletten på litt over middels varme i godt smør.
Strø over persille, og rør forsiktig i en omeletten med en stekespade mens eggene stivner.
Legg løk, ost og skinke på den ene halvdelen av omeletten, og brett den andre delen over. Kvern over svart pepper. Server omeletten med ristet brød.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær rødløken i tynne ringer og skinken i strimler.
Pisk sammen egg, vann/melk og salt. Stek omeletten på litt over middels varme i godt smør.
Strø over persille, og rør forsiktig i en omeletten med en stekespade mens eggene stivner.
Legg løk, ost og skinke på den ene halvdelen av omeletten, og brett den andre delen over. Kvern over svart pepper. Server omeletten med ristet brød.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?