Til hovedinnhold

Syltet gresskar med ingefær

30 min
5 varer
79
Syltet gresskar med ingefær

Syltet gresskar er nydelig som tilbehør til godt krydret mat.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 600 g gresskar, kjøttet, uten skall og frø
  • 1 dl hvitvinseddik
  • 3 dl sukker
  • 4.5 dl vann
  • 30 g ingefær, frisk, renset og skåret i tynne strimler

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 600 g gresskar, kjøttet, uten skall og frø
  • 1 dl hvitvinseddik
  • 3 dl sukker
  • 4.5 dl vann
  • 30 g ingefær, frisk, renset og skåret i tynne strimler
Skjær gresskaret i 2 x 2 cm store terninger.
Kok opp vann, sukker, eddik og ingefær. Tilsett gresskar og la det småkoke til gresskarbitene er møre.
Hell alt over på et eller flere varme rene glass. Sett på lokk og avkjøl i romtemperatur. Oppbevares kjølig.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær gresskaret i 2 x 2 cm store terninger.
Kok opp vann, sukker, eddik og ingefær. Tilsett gresskar og la det småkoke til gresskarbitene er møre.
Hell alt over på et eller flere varme rene glass. Sett på lokk og avkjøl i romtemperatur. Oppbevares kjølig.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?