Til hovedinnhold

Brownie-pizza

30 min
9 varer
416
Brownie-pizza med friske bær og kiwi

Brownie-pizza er så enkelt å lage at jobben gjerne kan overlates til husets bakeglade lærlinger. Det hele er rørt sammen på få minutter, og om du ikke har en stor, rund pizzaform, kan du bruke en langpanne.

Brownie-pizzaen skal etter min mening være kladdete, og er mer dessert enn kake. Den smaker best med masse frukt på toppen og litt is eller vaniljesaus ved siden av.

Ingredienser

8
porsjoner
  • 175 g smør
  • 150 g mørk sjokolade
  • 3 stk egg
  • 300 g sukker
  • 75 g hvetemel
  • 40 g kakaopulver

Topping

  • jordbær
  • bringebær
  • kiwi

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 175 g smør
  • 150 g mørk sjokolade
  • 3 stk egg
  • 300 g sukker
  • 75 g hvetemel
  • 40 g kakaopulver

Topping

  • jordbær
  • bringebær
  • kiwi
Smelt sjokolade og smør sammen over vannbad eller i en mikrobølgeovn.
Rør sammen sukker og egg med en håndvisp. Bland inn smør og sjokolade. Sikt inn mel og kakao. Ikke rør for mye.
Hell over i en paiform/pizzaform kledd med bakepapir (32 cm i diameter) og stek på 180-200 grader i cirka 15 minutter. Da vil den fortsatt være myk inni.
Hell over i en paiform/pizzaform kledd med bakepapir (32 cm i diameter) og stek på 180-200 grader i cirka 15 minutter. Da vil den fortsatt være myk inni.
woman cooking

Bon appetit!

Smelt sjokolade og smør sammen over vannbad eller i en mikrobølgeovn.
Rør sammen sukker og egg med en håndvisp. Bland inn smør og sjokolade. Sikt inn mel og kakao. Ikke rør for mye.
Hell over i en paiform/pizzaform kledd med bakepapir (32 cm i diameter) og stek på 180-200 grader i cirka 15 minutter. Da vil den fortsatt være myk inni.
Hell over i en paiform/pizzaform kledd med bakepapir (32 cm i diameter) og stek på 180-200 grader i cirka 15 minutter. Da vil den fortsatt være myk inni.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?