Til hovedinnhold

Omelett med skinke, løk og poteter

30 min
10 varer
392
Omelett med skinke, løk og poteter

En herlig og mettende omelett med potet, løk, skinke og erter. Potetskivene gjør at den kan minne om en spansk tortilla, bare at den er mye enklere og mer lettvint - og dermed perfekt for studenter eller folk i farta.
Dette blir en skikkelig stor og god eggepanne, så den varer i flere dager hvis du er alene. Server gjerne med brød og smør, eventuelt en salat.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 5 stk egg
  • 1 stk løk
  • 2 stk poteter
  • 0.5 stk skinke, Picnic
  • 3 fedd hvitløk
  • 5 stk sjampinjong
  • olje, til steking
  • smør, til steking
  • 0.5 pose erter, frossenerter som er tint

Til servering

  • timian, frisk, kan sløyfes

Slik gjør du:

  • 5 stk egg
  • 1 stk løk
  • 2 stk poteter
  • 0.5 stk skinke, Picnic
  • 3 fedd hvitløk
  • 5 stk sjampinjong
  • olje, til steking
  • smør, til steking
  • 0.5 pose erter, frossenerter som er tint

Til servering

  • timian, frisk, kan sløyfes
Surr den hakkede hvitløken i litt smør (evtentuelt olje). Skjær løk og sopp i skiver, og stek på lav til medium varme til det er mykt.
Skjær potetene i skiver, og kok dem møre. Hell av vannet. Stek potetskivene sammen med løken og soppen. Tilsett Picnic-skinke skåret i terninger og stek lett.
Pisk sammen fem egg, salt, pepper og cirka en desiliter vann. Hell eggeblandingen over grønnsakene, strø over de tinte ertene, og skru platen ned på svak varme. Dekk pannen med et lokk og la det steke i cirka 15-20 minutter til den er gjennomstekt. Server enten rett fra pannen, eller velv den over på et større fat som på bildet over.
Server gjerne med brødskiver med smør.
woman cooking

Bon appetit!

Surr den hakkede hvitløken i litt smør (evtentuelt olje). Skjær løk og sopp i skiver, og stek på lav til medium varme til det er mykt.
Skjær potetene i skiver, og kok dem møre. Hell av vannet. Stek potetskivene sammen med løken og soppen. Tilsett Picnic-skinke skåret i terninger og stek lett.
Pisk sammen fem egg, salt, pepper og cirka en desiliter vann. Hell eggeblandingen over grønnsakene, strø over de tinte ertene, og skru platen ned på svak varme. Dekk pannen med et lokk og la det steke i cirka 15-20 minutter til den er gjennomstekt. Server enten rett fra pannen, eller velv den over på et større fat som på bildet over.
Server gjerne med brødskiver med smør.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?