Til hovedinnhold

Havregrøt med kokos og stekte epler

15 min
11 varer
464
Havregrøt med kokos og stekte epler

Havregrøt er en fantastisk frokost fordi den metter gjennom hele dagen. Gjør den litt ekstra lekker med denne luksusvarianten med kokosmelk og stekte epler. Supergodt!

Ingredienser

2
porsjoner
  • 2 dl havregryn
  • 3 ss solsikkefrø, og/eller gresskarkjerner
  • 2 ss linfrø
  • 30 g rosiner, gjerne gule
  • 3 dl melk
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 klype salt
  • 1 stk eple
  • smør
  • brunt sukker
  • kokos, revet

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 2 dl havregryn
  • 3 ss solsikkefrø, og/eller gresskarkjerner
  • 2 ss linfrø
  • 30 g rosiner, gjerne gule
  • 3 dl melk
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 klype salt
  • 1 stk eple
  • smør
  • brunt sukker
  • kokos, revet
Bland havregryn, solsikkefrø, gresskarkjerner, linfrø og melk i en liten kasserolle. Kok opp og la det hele småkoke i 2-3 minutter under stadig omrøring.
Rør inn rosiner, kokosmelk og en klype salt. Gi grøten et nytt oppkok og trekk kasserollen til side.
Del eplet i båter og stek eplebåtene i en stekepanne med litt smør og sukker. Stek til eplene får fin farge og begynner å mykne.
Server grøten toppet med varme eplebåter og litt ekstra kokos som pynt.
woman cooking

Bon appetit!

Bland havregryn, solsikkefrø, gresskarkjerner, linfrø og melk i en liten kasserolle. Kok opp og la det hele småkoke i 2-3 minutter under stadig omrøring.
Rør inn rosiner, kokosmelk og en klype salt. Gi grøten et nytt oppkok og trekk kasserollen til side.
Del eplet i båter og stek eplebåtene i en stekepanne med litt smør og sukker. Stek til eplene får fin farge og begynner å mykne.
Server grøten toppet med varme eplebåter og litt ekstra kokos som pynt.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?