Til hovedinnhold

Enkel pai med salami og parmesan

30 min
6 varer
202
Enkel pai med salami og parmesan

Denne paien med salami og parmesan er som navnet tilsier veldig lett å lage! Ved å bruke butterdeig som bunn til pai, kan du enkelt trylle frem en god hverdagsmiddag på 1-2-3.

Oppskriften er hentet fra Susanne Kaluzas kokebok «Juksekokeboka»

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 plate(r) butterdeig
  • 8 ss pesto, rød
  • 75 g parmesan, revet
  • 1 pakke salami, gjerne italiensk
  • ruccolasalat
  • pepper, etter smak

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 4 plate(r) butterdeig
  • 8 ss pesto, rød
  • 75 g parmesan, revet
  • 1 pakke salami, gjerne italiensk
  • ruccolasalat
  • pepper, etter smak
Sett ovnen på 200 grader. Bruk gjerne undervarme.
Gjør klar bunnene. La butterdeigen bli kjøleskapskald før du kjevler den ut til den blir på tykkelse med et kronestykke.
Skjær hver plate i ønsket form og størrelse og flytt de over på bakepapir. Brett en liten kant rundt terten. Prikk forsiktig over bunnen med en gaffel, slik at bunnen ikke hever seg.
Smør raust med pesto over bunnene. Ha over revet parmesan og salami.
Stek lavt i ovnen i 15-20 minutter eller til kanten på tertene er gylne.
Server tertene lune med sort pepper og ruccola på toppen
woman cooking

Bon appetit!

Sett ovnen på 200 grader. Bruk gjerne undervarme.
Gjør klar bunnene. La butterdeigen bli kjøleskapskald før du kjevler den ut til den blir på tykkelse med et kronestykke.
Skjær hver plate i ønsket form og størrelse og flytt de over på bakepapir. Brett en liten kant rundt terten. Prikk forsiktig over bunnen med en gaffel, slik at bunnen ikke hever seg.
Smør raust med pesto over bunnene. Ha over revet parmesan og salami.
Stek lavt i ovnen i 15-20 minutter eller til kanten på tertene er gylne.
Server tertene lune med sort pepper og ruccola på toppen
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?