Til hovedinnhold

Salatblingser eller salatwrap

15 min
7 varer
406
Salatblingser eller salatwrap

Er du ute etter matpakkeideer uten lomper og brød? Da bør du prøve salatblingser eller salatwrap. Helt supert både til frokost og lunsj, og du kan spise akkurat det samme som før, bare uten selve brødet. Her får du salatblings fylt med enkelt pålegg, men det aller meste kan brukes. Tenk bare over at pålegget ikke er for vått. Prøv med skinke, egg, tomat og agurk eller hva med kylling, bacon og avokado eller hummus og soltørket tomat.

Ingredienser

2
porsjoner
  • 1 stk hjertesalat
  • 4 skive(r) skinke
  • 2 stykker egg
  • 1 stk tomat
  • 0.5 stk agurk
  • 2 ss majones
  • 1 klype pepper

Slik gjør du:

  • 1 stk hjertesalat
  • 4 skive(r) skinke
  • 2 stykker egg
  • 1 stk tomat
  • 0.5 stk agurk
  • 2 ss majones
  • 1 klype pepper
Start med å koke egg hvis du vil ha det i salatblingsen din.
Den beste salaten å bruke til dette formålet er hjertesalat, men isbergsalat funker også. Husk å rive av bladene hele!
Vask salatbladene og tørk dem godt. Hvis ikke blir det soggy i bunn.
Legg to salatblader oppå hverandre og smør så på litt majones i midten av salatbladene.
Dander skinke, egg og grønnsaker. Kvern litt pepper over om du vil. Bruk gjerne friske urter om du har det for hånden. Legg et nytt blad eller to på toppen.
Finn frem litt matpapir og surr det tett rundt bunnen av salatblingsen. Da blir det lettere å holde blingsen sammen mens du spiser.
Pakk blingsene i en matboks om du skal ha dem med deg på skole eller jobb.
woman cooking

Bon appetit!

Start med å koke egg hvis du vil ha det i salatblingsen din.
Den beste salaten å bruke til dette formålet er hjertesalat, men isbergsalat funker også. Husk å rive av bladene hele!
Vask salatbladene og tørk dem godt. Hvis ikke blir det soggy i bunn.
Legg to salatblader oppå hverandre og smør så på litt majones i midten av salatbladene.
Dander skinke, egg og grønnsaker. Kvern litt pepper over om du vil. Bruk gjerne friske urter om du har det for hånden. Legg et nytt blad eller to på toppen.
Finn frem litt matpapir og surr det tett rundt bunnen av salatblingsen. Da blir det lettere å holde blingsen sammen mens du spiser.
Pakk blingsene i en matboks om du skal ha dem med deg på skole eller jobb.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?