Til hovedinnhold

Fylt entrecôte av svin med kantareller og feta

1 h
10 varer
148
Fylt entrecôte av svin med kantareller og feta

Legg skogens gull på et saftig stykke svinekjøtt. Rull sammen og server med kløftepoteter og frisk salat.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 800 g svinekjøtt, svineentrecote eller ytrefilet
  • 200 g kantarell
  • 3 stk sjalottløk
  • 1 bunt persille
  • 3 ss meierismør
  • 100 g fetaost
  • 1 ts flaksalt
  • 0.5 ts pepper

potetsalat

  • 800 g poteter
  • 3 ss smør
  • 1 bunt persille

Slik gjør du:

  • 800 g svinekjøtt, svineentrecote eller ytrefilet
  • 200 g kantarell
  • 3 stk sjalottløk
  • 1 bunt persille
  • 3 ss meierismør
  • 100 g fetaost
  • 1 ts flaksalt
  • 0.5 ts pepper

potetsalat

  • 800 g poteter
  • 3 ss smør
  • 1 bunt persille
Snitt svineentrecôtene på langs ett stykke under midten uten å skjære gjennom kjøttet. Før kniven rundt og brett ut. Bank kjøttstykket flatt med en kjøttklubbe.
Snitt svineentrecôtene på langs ett stykke under midten uten å skjære gjennom kjøttet. Før kniven rundt og brett ut. Bank kjøttstykket flatt med en kjøttklubbe.
Fres sjalottløk og kantareller med smør i pannen. Strø over salt og pepper. Trekk pannen til side og ha i finhakket persille. Fordel blandingen på kjøttet sammen med smuldret fetaost.
Fres sjalottløk og kantareller med smør i pannen. Strø over salt og pepper. Trekk pannen til side og ha i finhakket persille. Fordel blandingen på kjøttet sammen med smuldret fetaost.
Rull sammen og surr med bomullstråd. Plasser rullen i ildfast form. La osten og soppen som tyter ut av rullen være i formen. Stek på 175 grader i ca. 1 time til kjernetemperaturen er ca. 68 grader. La rullen hvile st 15 minutter før kjøttet skjæres i skiver.
Rull sammen og surr med bomullstråd. Plasser rullen i ildfast form. La osten og soppen som tyter ut av rullen være i formen. Stek på 175 grader i ca. 1 time til kjernetemperaturen er ca. 68 grader. La rullen hvile st 15 minutter før kjøttet skjæres i skiver.
Kok potetene møre i vann. Hell av kokevannet og damp poteten tørre i kjelen før de deles i båter. Stek potetebåtene med smør. Vend inn finhakket persille før servering.
Kok potetene møre i vann. Hell av kokevannet og damp poteten tørre i kjelen før de deles i båter. Stek potetebåtene med smør. Vend inn finhakket persille før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Snitt svineentrecôtene på langs ett stykke under midten uten å skjære gjennom kjøttet. Før kniven rundt og brett ut. Bank kjøttstykket flatt med en kjøttklubbe.
Snitt svineentrecôtene på langs ett stykke under midten uten å skjære gjennom kjøttet. Før kniven rundt og brett ut. Bank kjøttstykket flatt med en kjøttklubbe.
Fres sjalottløk og kantareller med smør i pannen. Strø over salt og pepper. Trekk pannen til side og ha i finhakket persille. Fordel blandingen på kjøttet sammen med smuldret fetaost.
Fres sjalottløk og kantareller med smør i pannen. Strø over salt og pepper. Trekk pannen til side og ha i finhakket persille. Fordel blandingen på kjøttet sammen med smuldret fetaost.
Rull sammen og surr med bomullstråd. Plasser rullen i ildfast form. La osten og soppen som tyter ut av rullen være i formen. Stek på 175 grader i ca. 1 time til kjernetemperaturen er ca. 68 grader. La rullen hvile st 15 minutter før kjøttet skjæres i skiver.
Rull sammen og surr med bomullstråd. Plasser rullen i ildfast form. La osten og soppen som tyter ut av rullen være i formen. Stek på 175 grader i ca. 1 time til kjernetemperaturen er ca. 68 grader. La rullen hvile st 15 minutter før kjøttet skjæres i skiver.
Kok potetene møre i vann. Hell av kokevannet og damp poteten tørre i kjelen før de deles i båter. Stek potetebåtene med smør. Vend inn finhakket persille før servering.
Kok potetene møre i vann. Hell av kokevannet og damp poteten tørre i kjelen før de deles i båter. Stek potetebåtene med smør. Vend inn finhakket persille før servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?