Til hovedinnhold

Grillet mais med chili- og limesmør

30 min
6 varer
127
Grillet mais med chili- og limesmør

Å grille mais er både lettvint og godt. Særlig hvis man har hjemmelaget chili- og lime-smør ved siden av. Dette er virkelig perfekt sommermat.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stk maiskolbe, helst ferske
  • 150 g meierismør, romtemperert
  • 1 stk lime, bare skallet, revet
  • 1 stk rød chili, renset for frø og finhakket
  • 2 ss koriander, frisk, finhakket
  • salt

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 4 stk maiskolbe, helst ferske
  • 150 g meierismør, romtemperert
  • 1 stk lime, bare skallet, revet
  • 1 stk rød chili, renset for frø og finhakket
  • 2 ss koriander, frisk, finhakket
  • salt
Fjern eller bøy bladene bakover på den ferske maisen.
Pensle maiskolbene med litt olje, før du legger dem rett på grillen. Grill over middels til høy varme i 15-20 minutter ,eller til maiskolbene er pent gylne. Snu ofte, slik at kolbene blir jevnt grillet. Ferdig kokte maiskolber trenger kortere tid på grillen.
Rør sammen smør, limeskall, limesaft og chili. Server nygrillet mais med chili- og limesmør og et saltdryss.
woman cooking

Bon appetit!

Fjern eller bøy bladene bakover på den ferske maisen.
Pensle maiskolbene med litt olje, før du legger dem rett på grillen. Grill over middels til høy varme i 15-20 minutter ,eller til maiskolbene er pent gylne. Snu ofte, slik at kolbene blir jevnt grillet. Ferdig kokte maiskolber trenger kortere tid på grillen.
Rør sammen smør, limeskall, limesaft og chili. Server nygrillet mais med chili- og limesmør og et saltdryss.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?