Til hovedinnhold

Kremet jordbærdessert i glass

25 min
8 varer
988
Kremet jordbærdessert i glass

Råkrem lages vanligvis av eggedosis av eggeplommer og sukker blandet med pisket krem, men varianten i denne jordbærdesserten i glass er laget med kremost istedenfor kremfløte. Mektig, men servert med jordbærsaus og knasende gode kjekssmuler blir smaken både frisk, søt, kremete og god. Dette er hva vi vil kalle en skikkelig kremdessert!

Ingredienser

4
porsjoner
  • 3 stykker eggeplomme
  • 2 ss sukker
  • 200 g kremost naturell
  • 60 g melis
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 stk vaniljestang
  • 10 stykker havrekjeks

Jordbærsaus

  • 1 kurv jordbær
  • 2 ss sukker

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 3 stykker eggeplomme
  • 2 ss sukker
  • 200 g kremost naturell
  • 60 g melis
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 stk vaniljestang
  • 10 stykker havrekjeks

Jordbærsaus

  • 1 kurv jordbær
  • 2 ss sukker
Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Den skal ha en lys gul og fluffy konsistens.
Rør sammen kremost, melis, sitronsaft og frø av vaniljestangen.
Ha litt av eggedosisen i kremostblandingen og rør glatt før du har i resten av eggedosisen.
Rens jordbær. Kjør sukker og bær sammen med en stavmikser eller knus med en gaffel.
Ha kjeks i en pose og knus til du har grove smuler.
Legg smuler i bunnen av et glass, hell på råkrem og topp med jordbærsaus.
woman cooking

Bon appetit!

Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Den skal ha en lys gul og fluffy konsistens.
Rør sammen kremost, melis, sitronsaft og frø av vaniljestangen.
Ha litt av eggedosisen i kremostblandingen og rør glatt før du har i resten av eggedosisen.
Rens jordbær. Kjør sukker og bær sammen med en stavmikser eller knus med en gaffel.
Ha kjeks i en pose og knus til du har grove smuler.
Legg smuler i bunnen av et glass, hell på råkrem og topp med jordbærsaus.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?