Til hovedinnhold

Bellini med bringebær

5 min
3 varer
337
Bellini med bringebær

Dette er oppskriften på en fruktig bellini til kokebokforfatter og matblogger Monica Csango fra boken «Til å spise opp».

– Mormor lærte meg at gjestene skal få et glass straks de kommer inn døren. Server forretten stående sammen med en velkomstdrink: Noen gode saltede mandler som du har ristet og saltet i en panne, noen gode skiver serranoskinke, litt kald honningmelon på et fat, og en skål med deilige oliven - og du har snacks til drinken, forklarer Monica.

Tips! Denne fremgangsmåten kan du bruke på alle typer frosne bær, hvis du ønsker å eksperimentere med andre bærsmaker.

Foto: Marcel Lelienhof / Gyldendal Forlag

Ingredienser

10
porsjoner
  • 1 pose bringebær, frosne
  • 3 ss sukker
  • musserende vin, gjerne Prosecco

Slik gjør du:

  • 1 pose bringebær, frosne
  • 3 ss sukker
  • musserende vin, gjerne Prosecco
Kjør bærene i blenderen sammen med sukkeret til det er en puré. Press massen gjennom en sil.
Tilsett en spiseskje puré per glass, og fyll det opp med musserende vin.
woman cooking

Bon appetit!

Kjør bærene i blenderen sammen med sukkeret til det er en puré. Press massen gjennom en sil.
Tilsett en spiseskje puré per glass, og fyll det opp med musserende vin.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?