Til hovedinnhold

Lunsjsalat med grillet kylling og jordbær

25 min
13 varer
183
Lunsjsalat med grillet kylling og jordbær

Selv synes jeg kyllingsalat med frisk frukt som jordbær og ananas er utrolig godt. 
Lag den enkle salaten kvelden før, og du har en herlig lunsj som du kan ta med deg i en plastboks på skole eller jobb. 

Nyt denne friske salaten gjerne med litt ferskt brød til. 

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk nygrillet kylling
  • 0.5 stk ananas
  • 1 boks jordbær
  • 1 bunt asparges, små
  • 0.5 stk rødløk
  • 1 pose salat, blandet
  • 2 stk vårløk
  • 1 stk mozzarella, fersk
  • 1 stk avokado
  • sitronsaft

Vinaigrette

  • 3 ss olje
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 ss honning, flytende

Slik gjør du:

  • 1 stk nygrillet kylling
  • 0.5 stk ananas
  • 1 boks jordbær
  • 1 bunt asparges, små
  • 0.5 stk rødløk
  • 1 pose salat, blandet
  • 2 stk vårløk
  • 1 stk mozzarella, fersk
  • 1 stk avokado
  • sitronsaft

Vinaigrette

  • 3 ss olje
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 ss honning, flytende
Legg frem ingrediensene.
Legg frem ingrediensene.
Sett over en kjele med vann. Legg i aspargesen i kokende vann. Asparges trenger kun to minutter, så pass på tiden. Kutt resten av grønnsakene i små biter.
Sett over en kjele med vann. Legg i aspargesen i kokende vann. Asparges trenger kun to minutter, så pass på tiden. Kutt resten av grønnsakene i små biter.
Bein ut kyllingen og skjær kyllingkjøttet i mindre biter.
Bein ut kyllingen og skjær kyllingkjøttet i mindre biter.
Ha kuttede grønnsaker, kyllingbiter og mozzarella-ost i en bolle. Press over litt sitronsaft slik at avocadoen beholder denne friske fargen.
Pisk alle ingrediensene til vinaigretten godt sammen. Hell den over salaten og server gjerne med ferskt brød ved siden av. Hvis du skal ha det i matboksen kan du vente med vinaigretten til samme dag.
woman cooking

Bon appetit!

Legg frem ingrediensene.
Legg frem ingrediensene.
Sett over en kjele med vann. Legg i aspargesen i kokende vann. Asparges trenger kun to minutter, så pass på tiden. Kutt resten av grønnsakene i små biter.
Sett over en kjele med vann. Legg i aspargesen i kokende vann. Asparges trenger kun to minutter, så pass på tiden. Kutt resten av grønnsakene i små biter.
Bein ut kyllingen og skjær kyllingkjøttet i mindre biter.
Bein ut kyllingen og skjær kyllingkjøttet i mindre biter.
Ha kuttede grønnsaker, kyllingbiter og mozzarella-ost i en bolle. Press over litt sitronsaft slik at avocadoen beholder denne friske fargen.
Pisk alle ingrediensene til vinaigretten godt sammen. Hell den over salaten og server gjerne med ferskt brød ved siden av. Hvis du skal ha det i matboksen kan du vente med vinaigretten til samme dag.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?