Til hovedinnhold

Dressing à la Thousand Island

15 min
8 varer
252
Dressing à la Thousand Island

Lag hjemmelaget Thousand Island-dressing på null komma niks. Dressingen passer perfekt til pastasalater og grillmat. 
La gjerne dressingen stå kaldt og trekke smak i 2-3 timer før servering.
Dressinger kan lages 2-3 dager før servering. Oppbevar i tett glass eller krukke med lokk. Da holder de seg i kjøleskapet i 2-3 dager etter de er brukt på koldtbordet.
Oppskrift fra Wenche Andersens bok «Mat og fest».
Foto: Synøve Dreyer/Cappelen Damm

Ingredienser

8
porsjoner
  • 2.5 dl rømme, evt. matyoghurt eller crème fraîche
  • 0.5 stk sitron, saften
  • 1 ts salt
  • pepper, grovmalt
  • 1 dl majones
  • 2 dl chilisaus
  • 2 ss sylteagurk, finhakket
  • 1 ss sitronsaft

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2.5 dl rømme, evt. matyoghurt eller crème fraîche
  • 0.5 stk sitron, saften
  • 1 ts salt
  • pepper, grovmalt
  • 1 dl majones
  • 2 dl chilisaus
  • 2 ss sylteagurk, finhakket
  • 1 ss sitronsaft
Kjør alle ingrediensene sammen til en dressing i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Kjør alle ingrediensene sammen til en dressing i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?