Til hovedinnhold

Enkel frappé

5 min
4 varer
159
Enkel frappé

Frappé er gresk iskaffe som toppes med litt fløte eller melk. Den smaker like bra som dessert eller en forfriskende og oppkvikkende drikk. 


Oppskrift av kaffesjef Ben Symes ved kaffebaren Fuglen i Oslo. 

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 stk espresso, dobbel
  • 1 ss sirup, kanel, hjemmelaget
  • isbiter, i shaker
  • fløte

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 1 stk espresso, dobbel
  • 1 ss sirup, kanel, hjemmelaget
  • isbiter, i shaker
  • fløte
Hell espresso og sirup i shakeren og rist godt i 25-30 sekunder. Hell alt over i et høyt glass og fyll på med litt fløte på toppen.
woman cooking

Bon appetit!

Hell espresso og sirup i shakeren og rist godt i 25-30 sekunder. Hell alt over i et høyt glass og fyll på med litt fløte på toppen.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?