Til hovedinnhold

Krabbecocktail

15 min
12 varer
44
Krabbecocktail

Sommeren er forhåpentligvis ennå lang, med mange muligheter for skalldyrfråtsing. Det er enkelt og luksuriøst på samme tid.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g kongekrabbe, kokt og renset
  • 1 dl crème fraîche, ev rømme/lettrømme
  • 1 dl majones
  • 2 ss ketchup, gjerne Heinz
  • 2.5 ts pepperrot, finrevet (eller pepperrotkrem)
  • 1.5 ss sitronsaft, ferskpresset
  • 1 bunt gressløk, liten
  • 1 ss estragon, hakket, frisk (kan sløyfes)
  • 1 stk hjertesalat, renset og vasket
  • salt
  • pepper, kvernet
  • loff, tynne toast til servering

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g kongekrabbe, kokt og renset
  • 1 dl crème fraîche, ev rømme/lettrømme
  • 1 dl majones
  • 2 ss ketchup, gjerne Heinz
  • 2.5 ts pepperrot, finrevet (eller pepperrotkrem)
  • 1.5 ss sitronsaft, ferskpresset
  • 1 bunt gressløk, liten
  • 1 ss estragon, hakket, frisk (kan sløyfes)
  • 1 stk hjertesalat, renset og vasket
  • salt
  • pepper, kvernet
  • loff, tynne toast til servering
Rør sammen crème fraîche, majones, ketchup, pepperrot og sitronsaft. Bland inn krabbekjøtt og hakkede urter. Smak blandingen til med salt og kvernet pepper
Fordel salatbladene i fire glass og fyll opp med krabbeblandingen. Serveres straks.
woman cooking

Bon appetit!

Rør sammen crème fraîche, majones, ketchup, pepperrot og sitronsaft. Bland inn krabbekjøtt og hakkede urter. Smak blandingen til med salt og kvernet pepper
Fordel salatbladene i fire glass og fyll opp med krabbeblandingen. Serveres straks.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?