Til hovedinnhold

Marinerte kyllingklubber med soya, honning og ingefær

1 h 30 min
7 varer
655
Marinerte kyllingklubber med soya, honning og ingefær

Kyllingklubber i deilig marinade er godt til både sofakosen og som enkel fingermat.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1.5 kg kyllingklubber, eller kyllingvinger
  • 1 dl soyasaus
  • 1 dl hoisinsaus, eller kinesisk bbq-saus
  • 0.5 dl honning, flytende
  • 4 fedd hvitløk, revet eller finhakket
  • 2 ss ingefær, revet eller finhakket
  • sesamfrø

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1.5 kg kyllingklubber, eller kyllingvinger
  • 1 dl soyasaus
  • 1 dl hoisinsaus, eller kinesisk bbq-saus
  • 0.5 dl honning, flytende
  • 4 fedd hvitløk, revet eller finhakket
  • 2 ss ingefær, revet eller finhakket
  • sesamfrø
Bland soyasaus, hoisin-saus, honning, hvitløk og ingefær i en brødpose. Tilsett kyllingklubbene, press ut luften og knyt igjen posen. Vend på posen slik at alle kyllingklubbene blir dekket av saus. La klubbene marinere i 1 times tid, eller natten over, i kjøleskapet.
Dekk et stekebrett med folie og bakepapir. Hell ut de marinerte klubbene og stek dem ved 200 grader i ca 30 minutter. Snu litt på klubbene underveis, slik at de blir jevnt stekt.
Dryss til slutt over sesamfrø og server – helst med tørkepapir i nærheten.
woman cooking

Bon appetit!

Bland soyasaus, hoisin-saus, honning, hvitløk og ingefær i en brødpose. Tilsett kyllingklubbene, press ut luften og knyt igjen posen. Vend på posen slik at alle kyllingklubbene blir dekket av saus. La klubbene marinere i 1 times tid, eller natten over, i kjøleskapet.
Dekk et stekebrett med folie og bakepapir. Hell ut de marinerte klubbene og stek dem ved 200 grader i ca 30 minutter. Snu litt på klubbene underveis, slik at de blir jevnt stekt.
Dryss til slutt over sesamfrø og server – helst med tørkepapir i nærheten.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?