Til hovedinnhold

Potet- og selleristappe med parmesan

25 min
7 varer
773
Potet- og selleristappe med parmesan

Grov mandelpotet- og sellerirotstappe smakt til med parmesan er nydelig tilbehør til gryter som boeuf bourgignon eller kjøttretter.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g mandelpotet, skrelte
  • 400 g sellerirot, renset, kuttet i terninger
  • 3 dl matfløte
  • 50 g smør
  • 50 - 100 g parmesan, revet
  • salt
  • pepper

Slik gjør du:

  • 400 g mandelpotet, skrelte
  • 400 g sellerirot, renset, kuttet i terninger
  • 3 dl matfløte
  • 50 g smør
  • 50 - 100 g parmesan, revet
  • salt
  • pepper
Kok grønnsakene møre i usaltet vann. Hell av vannet, damp grønnsakene tørre og mos dem med en visp eller stapper.
Visp inn smør, matfløte og revet parmesanost. Smak stappen til med salt og kvernet pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Kok grønnsakene møre i usaltet vann. Hell av vannet, damp grønnsakene tørre og mos dem med en visp eller stapper.
Visp inn smør, matfløte og revet parmesanost. Smak stappen til med salt og kvernet pepper.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?