Til hovedinnhold

Gammeldags kokoskake

1 h
8 varer
328
Gammeldags kokoskake

Gammeldags kokoskake er perfekt hvis du er fysen på noe godt? Denne kaken har mye kokos i seg og smuler litt, men er skikkelig saftig og holdbar i flere dager. Den smaker nydelig til en kopp te eller kaffe.

Kaken er enkel å lage og kan gjerne fryses. Til pynt har man her lagt en gammel duk oppå kaken og siktet melis gjennom denne.

Ingredienser

10
porsjoner
  • 175 g smør
  • 200 g sukker
  • 4 stykker egg
  • 175 g hvetemel
  • 1.5 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 120 g kokosmasse
  • 1 dl melk

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 175 g smør
  • 200 g sukker
  • 4 stykker egg
  • 175 g hvetemel
  • 1.5 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 120 g kokosmasse
  • 1 dl melk
Rør smør og sukker lyst og luftig. Bruk helst romtemperert smør eller margarin.
Rør inn ett og ett egg.
Sikt inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker sammen med kokosmassen og rør så det blir en jevn masse. Rør inn melken til slutt.
Hell i en smurt springform på ca. 22-24 cm. Stekes 175 grader i ca. 35-40 minutter.
woman cooking

Bon appetit!

Rør smør og sukker lyst og luftig. Bruk helst romtemperert smør eller margarin.
Rør inn ett og ett egg.
Sikt inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker sammen med kokosmassen og rør så det blir en jevn masse. Rør inn melken til slutt.
Hell i en smurt springform på ca. 22-24 cm. Stekes 175 grader i ca. 35-40 minutter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?