Til hovedinnhold

Bakt paprika med hvitløk og persille

45 min
4 varer
36
Bakt paprika med hvitløk og persille

Dette er en av de enkleste og beste smakebitene man kan lage til mange. Det lønner seg å lage mer av gangen og legge på glass, den holder minst en uke i kjøleskap.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk rød paprika
  • 5 fedd hvitløk
  • 1 ss bladpersille, finhakket
  • 2 ss olivenolje extra virgin

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 1 stk rød paprika
  • 5 fedd hvitløk
  • 1 ss bladpersille, finhakket
  • 2 ss olivenolje extra virgin
Bak paprika sammen med hele hvitløksfedd med skall i ovnen på 200 grader, til den får svarte prikker over det hele, omtrent 30 minutter.
Dekk til med plast, og sett til side. La dampe under plasten til den er kald nok til
å håndteres. Fjern skall og frø og del i mindre biter.
Press ut hvitløken av skallet og knus med en gaffel. Bland inn olje og hakket persille og vend paprikaen inn i blandingen. La stå en stund for at smakene skal sette seg.
Stikk paprikabitene på små cocktailpinner eller server på små kjeks eller toast.
woman cooking

Bon appetit!

Bak paprika sammen med hele hvitløksfedd med skall i ovnen på 200 grader, til den får svarte prikker over det hele, omtrent 30 minutter.
Dekk til med plast, og sett til side. La dampe under plasten til den er kald nok til
å håndteres. Fjern skall og frø og del i mindre biter.
Press ut hvitløken av skallet og knus med en gaffel. Bland inn olje og hakket persille og vend paprikaen inn i blandingen. La stå en stund for at smakene skal sette seg.
Stikk paprikabitene på små cocktailpinner eller server på små kjeks eller toast.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?