Til hovedinnhold

Marsipan med Baileys, valnøtter og nougat

30 min
5 varer
306
Marsipan med Baileys, valnøtter og nougat

Marsipan med Baileys, valnøtter og nougat er kjempegodt. Fordelen med hjemmelaget konfekt er jo nettopp at du kan lage den akkurat slik du liker den best.

Oppskriften gir ca. 30 stk. 

Ingredienser

5
porsjoner
  • 400 g marsipan, rå, minst 50% mandler
  • 2 - 4 ss Baileys
  • 100 g valnøtter, kjerner
  • 100 g nougat
  • sjokolade, smeltet

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 400 g marsipan, rå, minst 50% mandler
  • 2 - 4 ss Baileys
  • 100 g valnøtter, kjerner
  • 100 g nougat
  • sjokolade, smeltet
Legg til side noen små nøttekjerner til pynt. Hakk resten og kna sammen marsipan, Baileys og nøtter.
Skjær nougaten i 30 like store biter.
Del også marsipanen i 30 like store biter og rull bitene til kuler.
Trykk kulene litt flate, legg en bit nougat på hver og form marsipanen rundt nougaten.
Smelt sjokoladen og rull kulene i den. Pynt med en halv valnøttkjerne.
Oppbevar konfekten kjølig, men helst ikke i kjøleskap.
woman cooking

Bon appetit!

Legg til side noen små nøttekjerner til pynt. Hakk resten og kna sammen marsipan, Baileys og nøtter.
Skjær nougaten i 30 like store biter.
Del også marsipanen i 30 like store biter og rull bitene til kuler.
Trykk kulene litt flate, legg en bit nougat på hver og form marsipanen rundt nougaten.
Smelt sjokoladen og rull kulene i den. Pynt med en halv valnøttkjerne.
Oppbevar konfekten kjølig, men helst ikke i kjøleskap.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?