Til hovedinnhold

Adventsfrokost

15 min
6 varer
19
Adventsfrokost

Start adventstiden med en sunn og morsom frokoststake! oppfordrer matkunstner Ida Frosk. 

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 skive(r) brød
  • 2 skive(r) gulost
  • 4 skive(r) salat, blader
  • gul paprika
  • rød paprika
  • oransje paprika

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 1 skive(r) brød
  • 2 skive(r) gulost
  • 4 skive(r) salat, blader
  • gul paprika
  • rød paprika
  • oransje paprika
Steg 1: Del en brødskive i staver, kutt av skorpene slik at du får jevne biter.
Steg 1: Del en brødskive i staver, kutt av skorpene slik at du får jevne biter.
Steg 2: Dekk skivebitene med hvitost eller annet pålegg.
Steg 2: Dekk skivebitene med hvitost eller annet pålegg.
Steg 3: Bruk en saks for å forsiktig klippe til salatblader som dekorasjon.
Steg 3: Bruk en saks for å forsiktig klippe til salatblader som dekorasjon.
Steg 4: Skjær ut paprikabiter som «flamme» på «lysene».
Steg 4: Skjær ut paprikabiter som «flamme» på «lysene».
Steg 5: Legg alt sammen på en tallerken og feir første søndag i advent!
Steg 5: Legg alt sammen på en tallerken og feir første søndag i advent!
woman cooking

Bon appetit!

Steg 1: Del en brødskive i staver, kutt av skorpene slik at du får jevne biter.
Steg 1: Del en brødskive i staver, kutt av skorpene slik at du får jevne biter.
Steg 2: Dekk skivebitene med hvitost eller annet pålegg.
Steg 2: Dekk skivebitene med hvitost eller annet pålegg.
Steg 3: Bruk en saks for å forsiktig klippe til salatblader som dekorasjon.
Steg 3: Bruk en saks for å forsiktig klippe til salatblader som dekorasjon.
Steg 4: Skjær ut paprikabiter som «flamme» på «lysene».
Steg 4: Skjær ut paprikabiter som «flamme» på «lysene».
Steg 5: Legg alt sammen på en tallerken og feir første søndag i advent!
Steg 5: Legg alt sammen på en tallerken og feir første søndag i advent!
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?