Til hovedinnhold

Lun chevre på toast med nøtter, honning og rosmarin

15 min
6 varer
348
Lun chevre på toast med nøtter, honning og rosmarin

Ostesmørbrød kan være dryppende fet kosemat, men det kan også være et lite måltid med følelse av luksus. Lun chevre på toast med nøtter, honning og rosmarin er deilig fingermat og tilhører helt klart siste kategori.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 6 skive(r) brød, små skiver, valnøtt- eller surdeigsbrød
  • 1 stk chèvre, gjerne norsk, evt. hvitmugg eller naturelle
  • 1 dl nøtter, grovhakkede, som valnøtter, pistasj, mandler
  • 1 dl honning, flytende
  • 4 stykker aprikos, tørkede i små biter
  • 1 ss rosmarin, friske, hakkede

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 skive(r) brød, små skiver, valnøtt- eller surdeigsbrød
  • 1 stk chèvre, gjerne norsk, evt. hvitmugg eller naturelle
  • 1 dl nøtter, grovhakkede, som valnøtter, pistasj, mandler
  • 1 dl honning, flytende
  • 4 stykker aprikos, tørkede i små biter
  • 1 ss rosmarin, friske, hakkede
Varm honningen i en kasserolle og bland inn nøtter, aprikoser og rosmarinblader.
Skjær osten i 12 like tykke skiver.
Del brødskivene i trekanter og legg dem over på et stekebrett.
Topp hver brødskive med ost og stek skivene under grill i ovn til osten blir gyllen.
Server chevretoastene lune med en liten skje av nøtteblandingen på toppen.
woman cooking

Bon appetit!

Varm honningen i en kasserolle og bland inn nøtter, aprikoser og rosmarinblader.
Skjær osten i 12 like tykke skiver.
Del brødskivene i trekanter og legg dem over på et stekebrett.
Topp hver brødskive med ost og stek skivene under grill i ovn til osten blir gyllen.
Server chevretoastene lune med en liten skje av nøtteblandingen på toppen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?