Til hovedinnhold

Bakte små poteter med rødbetsalat og pepperrot

45 min
11 varer
123
Bakte små poteter med rødbetsalat og pepperrot

Som et alternativ kan du toppe potetene med en deilig sildesalat.

Ingredienser

6
porsjoner
  • 24 stykker poteter, små
  • havsalt, grovt
  • 100 g rødbeter, syltede
  • 1 stk eple, lite
  • 0.5 stk rødløk
  • 2 ss bladpersille, hakket
  • 4 ss majones
  • 2 ss crème fraîche, evt. lett rømme eller kesam
  • 2 ss rødbetlake
  • pepperrot, finrevet, fersk
  • karse, til pynt

Slik gjør du:

Behold skjermen på mens du lager mat
  • 24 stykker poteter, små
  • havsalt, grovt
  • 100 g rødbeter, syltede
  • 1 stk eple, lite
  • 0.5 stk rødløk
  • 2 ss bladpersille, hakket
  • 4 ss majones
  • 2 ss crème fraîche, evt. lett rømme eller kesam
  • 2 ss rødbetlake
  • pepperrot, finrevet, fersk
  • karse, til pynt
Stikk potetene med en gaffel. Dryss grovt salt i en ildfast form og legg potetene på saltet. Bak potetene ved 200 grader til de er helt møre, i ca 40 minutter. La potetene få avkjøle seg mens du lager rødbetsalaten.
Skjær rødbetene og eplet i små terninger. Finhakk rødløken. Bland samme alle ingrediensene og smak salaten til med salt og pepper.
Lag et snitt i potetene og fyll dem med rødbetsalat. Topp med litt revet pepperrot og pynt med karse.
woman cooking

Bon appetit!

Stikk potetene med en gaffel. Dryss grovt salt i en ildfast form og legg potetene på saltet. Bak potetene ved 200 grader til de er helt møre, i ca 40 minutter. La potetene få avkjøle seg mens du lager rødbetsalaten.
Skjær rødbetene og eplet i små terninger. Finhakk rødløken. Bland samme alle ingrediensene og smak salaten til med salt og pepper.
Lag et snitt i potetene og fyll dem med rødbetsalat. Topp med litt revet pepperrot og pynt med karse.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?