Til hovedinnhold

Eplesopp-sesongen er i gang

10 min
3 varer
17
Eplesopp-sesongen er i gang

Sank de saftige eplesoppene nå som de norske eplene endelig har kommet.

Ingredienser

1
porsjoner
  • 2 stk eple
  • 1 ts sitronsaft
  • 0.5 dl frokostblanding

Slik gjør du:

  • 2 stk eple
  • 1 ts sitronsaft
  • 0.5 dl frokostblanding
Få tak i noen fine epler, aller helst saftige norske. Alle typer kan brukes, men for fluesopputseende er de knall røde best såklart.
Få tak i noen fine epler, aller helst saftige norske. Alle typer kan brukes, men for fluesopputseende er de knall røde best såklart.
Del eplene i to. Skjær av et stykke nederst så du får riktig soppform. Bruk en spiss kniv til å lage hvite flekker ved å fjerne skallet enkelte steder. Drypp på litt sitronsaft slik at eplet ikke blir brunt.
Del eplene i to. Skjær av et stykke nederst så du får riktig soppform. Bruk en spiss kniv til å lage hvite flekker ved å fjerne skallet enkelte steder. Drypp på litt sitronsaft slik at eplet ikke blir brunt.
Kutt ut en liten avlang eplebit til hver sopp-topp for å gjøre det ferdig. Lag så mange sopper du vil, og pynt gjerne med hjemmelaget frokostblanding – for en smakfull liten snack.
Kutt ut en liten avlang eplebit til hver sopp-topp for å gjøre det ferdig. Lag så mange sopper du vil, og pynt gjerne med hjemmelaget frokostblanding – for en smakfull liten snack.
woman cooking

Bon appetit!

Få tak i noen fine epler, aller helst saftige norske. Alle typer kan brukes, men for fluesopputseende er de knall røde best såklart.
Få tak i noen fine epler, aller helst saftige norske. Alle typer kan brukes, men for fluesopputseende er de knall røde best såklart.
Del eplene i to. Skjær av et stykke nederst så du får riktig soppform. Bruk en spiss kniv til å lage hvite flekker ved å fjerne skallet enkelte steder. Drypp på litt sitronsaft slik at eplet ikke blir brunt.
Del eplene i to. Skjær av et stykke nederst så du får riktig soppform. Bruk en spiss kniv til å lage hvite flekker ved å fjerne skallet enkelte steder. Drypp på litt sitronsaft slik at eplet ikke blir brunt.
Kutt ut en liten avlang eplebit til hver sopp-topp for å gjøre det ferdig. Lag så mange sopper du vil, og pynt gjerne med hjemmelaget frokostblanding – for en smakfull liten snack.
Kutt ut en liten avlang eplebit til hver sopp-topp for å gjøre det ferdig. Lag så mange sopper du vil, og pynt gjerne med hjemmelaget frokostblanding – for en smakfull liten snack.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Gi oss tilbakemelding

Hvordan var din opplevelse av Godt.no i dag?